MENY

Åpningstider

Opening hours

Middag / Dinner

tirs - tors /tue - thurs
17-22.30
(kjøkkenet stenger 22.00/ kitchen closes at 22.00)

fre -lør / fri - sat

17-22.30
(kjøkkenet stenger 22.00/ kitchen closes at 22.00)

søndag/ sunday

17-22.30
(kjøkkenet stenger 22.00/ kitchen closes at 22.00)

mandag stengt

monday closed
Julemeny Selskap 2017Pinnekjøttmeny julen 2017

Eksempel meny/example menu

Forretter

Gresskarsuppe med ingefær, salvie, mynte og cumin yoghurt  110,-
Røkt makrellmousse med syltede grønnsaker og toast 139,-
Rødbetgravet laks med dill og tartarsaus  145,-
Margbein med rødbeter, cornichons og krutonger 149,-
Svineknoketerrin med rødløk-og plomme chutney  155,-
   
   

Hovedretter

Dagens fangst av hvit fisk med kremet kål, erter, syltet løk og bacon  289,-
Oksekjake med potetmos, bakte rotgrønnsaker, syltet tomat og sjy 289,-
Svineribbe med braisert rødkål, poteter og syltet gulrot  289,-
Klassisk pinnekjøtt med kålrabistappe og mandelpotet  425,-

Desserter

   
Sjokolademousse med kirsebær og hasselnøtter 125,-
Sitronkrem med marengs og kakesmuler 135,-
Stilton og kvit undredalsost med løkkompott og knekkebrød 155,-

Selskap/større grupper

For grupper på ti personer eller mer, har vi egen selskapsmeny på 3 retter
Ta kontakt på booking@marg-bein.no for reservasjon og meny!


RESERVER BORD

Nettside laget av: FUNBIT