MENY

Åpningstider

Opening hours 



Middag / Dinner

tirs - tors  /tue - thurs

17-22.30

(kjøkkenet stenger 22/ kitchen closes at 22)



fre -lør / fri - sat

14-23.00

(kjøkkenet stenger 22.30/ kitchen closes at 22.30)



søndag / sunday

17-22.30

(kjøkkenet stenger 22.00/ kitchen closes at 22.00)



mandag stengt 

monday closed

Forretter

Dagens suppe 110,-
Røkt makrell med tomat, potet og rømme 137,-
Oksetunge med britisk remoulade og tyttebær 129,-
Margbein med rødbeter, cornichons og krutonger 145,-
Kyllingleverpaté med chutney og toast 149,-
Kalvebrissel med sennepsmajones og kapers 135,-
Råmarinert hvit fisk med pepperrot og rømme 135,-

Hovedretter

Hjemmelagd pølse og konfitert svinekjake med bønnepuré og epler 279,-
Oksekjake med potetmos, bakte rotgrønnsaker og rødvinsjus 279,-
Fisk- og skalldyrgryte  265,-
Indrefilet av lam med byggotto og artisjokk  295,-

Desserter

Smuldrepai med frukt og ostekrem 115,-
Sjokoladekaramell med is og appelsin 125,-
Sitronkrem med hvit sjokolade og marengs 119,-
Blåmuggost med løkkompott og knekkebrød
145,-

Selskap/større grupper

For grupper på ti personer eller mer, har vi egen selskapsmeny på 3, 4 eller 5 retter.
Ta kontakt på booking@marg-bein.no for reservasjon og meny!


RESERVER BORD

Nettside laget av: FUNBIT