Meny
For grupper på 12 personer eller mer, har vi egne selskapsmenyer. Ta kontakt på booking@marg-bein.no for reservasjon og meny.
Småretter sjømat
| Rett | Pris |
|---|---|
| Sjøkreps med hvitløkssmør (2,7) | 300,- |
| Plukkfisk med bacon fra Brakstad og syltet purre (4,7,13) | 275,- |
| Siderdampede blåskjell (2,7,13) | 195,- |
| Sild med potet og rømme (4,7,13) | 195,- |
| Fiskesuppe (4,7,11,13) | 250,- |
| Bifangst fisk med smørstekt kål og erter og røkt hvitvinsaus (4,7,11,13) | 350,- |
Småretter
Rett | Pris |
|---|---|
| Braisert oksekjake fra Jens Eide med potetmos og demi-glace (7, 13) | 275,- |
| Ungfetartar (3) | 245,- |
| Rødbetetartar med pepperotmayones, eple, potetchips (3) | 195.- |
| Teres Major med skogsopp, grønnkål, og soppsaus (1a,7) | 375,- |
| Saltbakte poteter | 50,- |
| Margbein med cornichon (17 min tilberedelsestid) (1a,13) | 199,- |
| Norske oster og spekepølse fra Nyyyt (labc,7,13) | 298,- |
| Ertekrem med Yoghurtbrød (1a,7,13) | 185,- |
| Brød og smør (labc,7) | 98,- |
| Fries (Hvitløsmajones 25,-) | 75,- |
Dessert
Rett Gresskarostekake, bærcoulis, bruneost, iskrem, og gresskarkjerner (3,7,13) | Pris 195,- |
|---|---|
Posjert pære, pâtissièrkrem, bourbongelé og ristede hasselnøtter (1abc,3,7,12a,13) | 195,- |
| Karamellpudding med krem (3,7) | 165,- |
Allergener: Gluten=1, a-hvete, b-rug, c-bygg, Skalldyr=2, Egg=3, Fisk=4, Peanøtt=5, Soya=6, Melk=7, Selleri=8, Sennep=9, Sesam=10, Bløtdyr=11, Nøtter=12, a-hassel, b-valnøtt, c-mandel, Sulfitt=13, Lupin=14
Åpningstider
Mandag- Fredag: 12:00– 23:00
Lørdag: 12:00-23:00
Søndag: 17:00 - 23:00
* Siste bordsete 2 timer før stengetid.

