Velg en side

Meny

For grupper på 12 personer eller mer, har vi egne selskapsmenyer. Ta kontakt på booking@marg-bein.no for reservasjon og meny.

Småretter sjømat

RettPris
Sjøkreps med hvitløkssmør
(2,7)
300,-
Plukkfisk med bacon fra Brakstad og syltet purre
(4,7,13)
275,-
Siderdampede blåskjell
(2,7,13)
195,-
Sild med potet og rømme
(4,7,13)
195,-
Fiskesuppe
(4,7,11,13)
250,-
Bifangst fisk med smørstekt kål og erter og røkt hvitvinsaus
(4,7,11,13)
350,-

Småretter

Rett

Pris

Braisert oksekjake fra Jens Eide med potetmos og demi-glace
(7, 13)
275,-
Ungfetartar
(3)
245,-
Rødbetetartar med pepperotmayones, eple, potetchips
(3)
195.-
Teres Major  med skogsopp, grønnkål, og soppsaus
(1a,7)
375,-
Saltbakte poteter50,-
Margbein med cornichon (17 min tilberedelsestid)
(1a,13)
199,-
Norske oster og spekepølse fra Nyyyt
(labc,7,13)
298,-
Ertekrem med Yoghurtbrød
(1a,7,13)
185,-
Brød og smør
(labc,7)
98,-
Fries
(Hvitløsmajones 25,-)
75,-

Dessert

Rett

Gresskarostekake, bærcoulis, bruneost, iskrem, og gresskarkjerner

(3,7,13)

Pris

195,-

Posjert pære, pâtissièrkrem, bourbongelé og ristede hasselnøtter

(1abc,3,7,12a,13)

195,-
Karamellpudding med krem 
(3,7)
165,-

Allergener: Gluten=1, a-hvete, b-rug, c-bygg, Skalldyr=2, Egg=3, Fisk=4, Peanøtt=5, Soya=6, Melk=7, Selleri=8, Sennep=9, Sesam=10, Bløtdyr=11, Nøtter=12, a-hassel, b-valnøtt, c-mandel, Sulfitt=13, Lupin=14

Åpningstider

Mandag- Fredag: 12:00– 23:00

Lørdag: 12:00-23:00

Søndag: 17:00 - 23:00

* Siste bordsete 2 timer før stengetid.

 

Kontakt

Adresse

Fosswinckels gate 18
5007 Bergen

E-post

Telefon